FAKULTETI I DREJTËSISË
DEKAN: Prof.Asoc.Dr. Naim Mecalla

Departamenti i të Drejtës Publike
Personeli Akademik
1. Kosta Gazeli,Prof As.Dr, Pergjegjes Departa
2. Naim Mëçalla, Pedagog, Prof.Asc.
3. Shefqet Muçi, Pedagog, Prof.Asc.Dr
4. Meri Kraja,Pedagog,Msc Dokt
5. Flavia Kenaj,Pedagog,Ma.
6. Uarda Roshi, Msc
7. Elton Domi, Pedagog,Ma Dokt.
8. Luan Gjoncaj,Pedagog,Prof Dr
9. Luan Veliqoti,Prof,As

Departamenti i të Drejtës Private
Personeli Akademik :
1. Elmaz Sherifi, Pergj.Dep, Dr.
2. Shamet Shabani, Pedagog, Prof.Dr.
3. Valentina Kondili, Pedagog, MND
4. Valentina Memini, Pedagog, Dr
5. Fatmira Laska, Pedagog, Msc.
6. Flutura Shabani, Pedagog, Ma
7. Gentjan Mete,Pedagog, Msc

Njёsia e Kёrkimit Shkencor
Personeli Akademik :
1. Spiro Budo, Pёrgjegjёs,Kerkues Shkencore.Dr.
2. Edit Bregu, Pedagog,Dr.
3. Eriola Xhuvani, Pedagog, Dr.
4. Enrieta Mici, Pedagog,Msc.
5. Julvina Gjermeni, Pedagog,Msc.
6. Blerata Caca, Pedagog,Msc.

Fakulteti Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
DEKAN: PhD.Dr.Edvana Tiri

Departamenti i Ekonomisë
Personeli Akademik :
1. Enriko Ceko, Pergj.Dep, Dr.
2. Lush Perpali,Pedagog, Prof.Dr
3. Edvana Tiri,Pedagog,PhD.
4. Iljaz Mehmeti,Pedagog, Prof.Asc
5. Ludmilla Shkurti, Pedagog, Dr
6. Marjeta Kodra, Pedagog, Msc.
7. Juliana Zenelaj, Pedagog, Msc.
8. Vaso Qano, Pedagog, Prof.As
9. Anxhela Bushati, Pedagog, Msc

Departamenti i Psikologjisё
Personeli Akademik :
1. Edo Sherifi, Përgjegjës, Dr.
2. Ardita Prendi, Pedagog,Dr.
3. Stavraq Trako,Pedagog, Dr.
4. Laurant Bica, Pedagog, Dr
5. Adelina Kakia, Pedagog, Msc
6. Jetmira Fekolli, Pedagog, Msc
7. Eva Janaqi, Pedagog, Msc

Njësia e Kërkimit Shkencor
Personeli Akademik :
1. Valbona Softa,Përgjegjës, Dr.
2. Ledjana Beshaj, Pedagog,Dr.
3. Alma Shehu, Pedagog,Dr.
4. Vjollca Backa, Pedagog,Msc.
5. Loreta Cico, Pedagog, Msc.
6. Doris Muca, Pedagog,Msc.

Administrator SHLUJ "Wisdom University" Msc. Alban Deda
Kordinatore e SHLUJ "Wisdom University" Msc. Dorjana Xhaferaj

Stafi akademik

Stafi akademik Wisdom University, perbehet nga pedagoge shqiptare me pervoje dhe eksperience te gjate, te diplomuar dhe te kualifikuar brenda dhe jashte vendit, specialiste ne fushat e tyre te studimit.

Prof.Dr.Lush Perpali

Rektor i Shkolles se Larte Universitare Jopublike "Wisdom University"

Prof.Asc.Dr.Naim Mecalla

Dekan i Fakultetit te Drejtesise

Dr. Edvana Tiri

Dekane e Fakultetit te Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore.

Msc. Alban Deda

Administrator SHLUJ "Wisdom University".

Msc. Dorjana Xhaferaj

Kordinatore e SHLUJ "Wisdom University"

Msc.Majlinda Erebara

Zyra e Burimeve Njerezore

Pedagoget e SHLUJ "Wisdom University"